Cam Gigandet as James

18. února 2008 v 17:54 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Cam Joslin Gigandet
Dátum narodenia: 16.08.1982
Miesto narodenia: Tacoma, Washington, USA
More infos: www.tv.com * IMDB

* * *
Filmografia:
"CSI: Crime Scene Investigation" (2003, 1 epizóda) - Mark Young
Mistaken (2004) - Joe
"The Young and the Restless" (2004, 7 epizód) Daniel Romalotti
"Jack & Bobby" (2005, 6 epizód)- Randy Bongard
"The O.C." (2005-2006, 15 epizód)- Kevin Volchok
Who's Your Caddy? (2007) - Mick
Making Change (2008) - Bishop
Never Back Down (2008) - Ryan McCarthy
Pinkville (2008) - Fred Widmer
Untitled David S. Goyer Project (2009)
* * *
Photos:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 zuzu zuzu | 15. května 2009 v 21:19 | Reagovat

upa úža kluk!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.