Christian Serratos as Angela Weber

22. února 2008 v 16:18 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Christian Serratos
Dátum narodenia: 21.09.1990
Miesto narodenia: Pasadena, California, USA

* * *
Filmografia:
Mrs. Marshall (2004) - Jillian Marshall
"Zoey 101" (2005, 1 epizóda) - Farfalla Biallo
Cow Belles (2006) - Heather Perez
"7th Heaven" (2006, 1 epizóda) - Receptionist
"Miss/Guided" (1 epizóda) - Zoey
"Hannah Montana" (2007, 1 epizóda) - Alexa
"Ned's Declassified School Survival Guide" (2004-2007, 44 epizód) - Suzie Crabgrass
* * *
Photos:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 žančík žančík | E-mail | Web | 22. února 2008 v 18:12 | Reagovat

Ahojky =o) Máš moc hezký blogísek =o) Prosím koukni se na můj = ) Moc děkuju = ) Ahojky =o)

2 Andreica Andreica | Web | 11. března 2008 v 18:12 | Reagovat

JJ, na Angelu s ní souhlasím;)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.