Kellan Lutz as Emmett Cullen

17. února 2008 v 15:26 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Kellan Lutz
Dátum narodenia: 15.03.1985
Miesto narodenia: Dickinson, North Dakota

* * *
Filmografia:
"The Bold and the Beautiful" (2004, 1 epizóda) - Rob
"CSI: NY" (2005, 1 epizóda) - Alex Hopper
"Six Feet Under" (2005, 1 epizóda) - Critter
"Summerland" (2005, 2 epizódy) - Fordie
"The Comeback" (2005, 8 epizód) - Chris MacNess
Stick It (2006) - Frank
Accepted (2006) - Dwayne
Ghosts of Goldfield (2007) - Chad
"CSI: Crime Scene Investigation" (2007, 1 epizóda) - Chris Mullins
"Heroes" (2007, 1 epizóda) - Andy
Deep Winter (2008) - Mark Rider
Prom Night (2008) - Rick
"Generation Kill" (2008) - Jason Lilley
* * *
Photos:
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.