Kristen Stewart as Bella Swan

16. února 2008 v 18:54 | Michelle Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Kristen Jaymes Stewart
Dátum narodenia: 09.04.1990
Miesto narodenia: Los Angeles, Kalifornia

* * *
Filmografia:

The Thirteenth Year (1999) - Girl getting a drink

The Safety Of Objects - Životní jistoty (2001) - Sam Jennings

Panic Room - Úkryt (2002) - Sarah Altman

Cold Creek Manor (2003) - Kristen Tilson

Speak - Mluv (2004) - Melinda Sordino

Catch That Kid- Chyťte tu holku (2004) - Maddy

Undertow (2004) - Lila

Fierce People - Nelítostná rasa (2005) - Maya

Zathura: A Space Adventure - Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005) - Lisa

The Messengers - Prokletí domu slunečnic (2007) - Jess Solomon

In The Land Of Women - Na území žen (2007) - Lucy Hardwicke

The Cake Eaters (2007) Georgia

Into The Wild - Útěk do divočiny (2007) - Tracy
Cutlass (2007) - Young Robin
The Yellow Handkerchief (2008) - Martine
What Just Happened? (2008) - Zoe
Jumper (2008) - Sophie
Adventureland (2008) - Em
Twilight - Stmívání (2008) - Isabella "Bella" Swan
Welcome to the Rileys (2009) - Zoe
* * *
Photos:
zdroj fotiek: www.kris-stewart.org
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 _M!shQa_ →Your SB ♥ _M!shQa_ →Your SB ♥ | Web | 16. února 2008 v 22:15 | Reagovat

Máš dobrej blog xD :)

2 PersonalFreedom PersonalFreedom | Web | 19. srpna 2008 v 14:32 | Reagovat

tmave vlasy jej pristanu viac :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.