Nikki Reed as Rosalie Hale

17. února 2008 v 0:49 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Nicole Elizabeth Reed
Dátum narodenia: 17.05.1988
Miesto narodenia: West Los Angeles, Kalifornia, USA

* * *
Filmografia:
Thirteen - Třináctka (2003) - Evie Zamora IMDB
Man of God (2005) - Zane Berg IMDB
Lords of Dogtown (2005) - Kathy Alva IMDB
American Gun (2005) - Tally IMDB
"The O.C." (2006, 6 epizód) Sadie Campbell IMDB
Mini's First Time (2006) - Mini IMDB
"Justice" (2006, 1 epizóda) Molly Larusa IMDB
Cherry Crush (2007) - Shay Bettencourt IMDB
Privileged (2008) - Lauren Carrington IMDB
Familiar Strangers (2008) - Allison IMDB
Chain Letter (2008) - ... IMDB
* * *
Photos:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.