Peter Facinelli as Carlisle Cullen

17. února 2008 v 16:03 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Peter Facinelli
Dátum narodenia: 26.11.1973
Miesto narodenia: Queens, New York, USA

* * *
Filmografia:
Can't Hardly Wait (1998) - Mike Dexter
The Big Kahuna (1999) - Bob Walker
Blue Ridge Fall (1999) - Danny Shepherd
Supernova (2000/I) - Karl Larson
Ropewalk (2000) - Charlie
Honest (2000) - Daniel Wheaton
Rennie's Landing (2001) - Alec Nichols
Tempted (2001) - Jimmy Mulate
Riding in Cars with Boys (2001) - Tommy Butcher
The Scorpion King-Král Škorpion (2002) - Takmet
"Fastlane" (2002-2003, 22 epizód) Donovan 'Van' Ray
"Six Feet Under" (2004-2005, 9 epizód) Jimmy
Chloe (2005)
Hollow Man II - Muž bez stínu 2 (2006) - Det. Frank Turner
The Lather Effect (2006) - Danny
Arc (2006) - Paris
"Damages" (2007, 5 epizód) Gregory Malina
Finding Amanda (2008) - Greg
Thicker (2008) - Holloway
* * *
Photos:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.