Taylor Lautner as Jacob Black

10. března 2008 v 18:37 | Michelle_Sun |  ╠ Obsadenie
Celé meno: Taylor Daniel Lautner
Dátum narodenia: 11.02.1992
Miesto narodenia: Grand Rapids, Michigan, USA

* * *
Filmografia:
Shadow Fury (2001) - Kismet (Child)
"The Bernie Mac Show" (1 epizóda, 2003) - Aaron
"Summerland" (1 epizóda, 2004) - Boy on Beach
"My Wife and Kids" (1 epizóda, 2004) - Tyrone
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005) - Sharkboy
"Duck Dodgers" (2 epizódy, 2005) - Reggie Wasserstein
"Danny Phantom" (3 epizódy, 2005) - Youngblood
Cheaper by the Dozen 2 - Dvanásť do tuctu - (2005) - Eliot Murtaugh
"Love, Inc." (1 epizóda, 2006) - Oliver
He's a Bully, Charlie Brown (2006) (TV)
* * *
Photos:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Ste spokojný s týmto výberom???

Ano!!!
Tak pol na pol....
Absolútne nie!!!

Komentáře

1 Elanne Elanne | Web | 10. března 2008 v 18:45 | Reagovat

horší už to bejt nemohlo... jenom tak pro srandu - umíte si představit Kristen jak se s ním líbá, ehm já rozhodně ne! XD XD XD

2 Andreica Andreica | Web | 11. března 2008 v 13:20 | Reagovat

:'(:'(, tohle přece nemůže být Jacob. Ten má být vyzrálý pravý muž. Tohle je ještě dítě. Chjo a já byla platonicky zamilována do Jacoba:(, tak teď mě to hned přešlo..... když si představím, že by ho měl hrát on, chce se mi strašně brečet:'(

3 sagara sagara | Web | 14. března 2008 v 11:51 | Reagovat

Ja mam niekedy pocit ze stmievanie citaju uplny retardi... Ved jacob v stmievani je doslova DECKO 14rocne... a ver mi nez zacnu tocit pokracovania ak vobec tak Taylor dospeje. Ja som nadseny!

4 Dragoon Princess Dragoon Princess | Web | 4. května 2008 v 20:39 | Reagovat

Dyť to je ete děckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a kde má dlouhý vlásky?????????????????? :'( :'( :'(

5 zuzu zuzu | 15. května 2009 v 21:22 | Reagovat

hezkej ale dlouhý vlasy mu slušej víc

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.